Hallo ZZP'er. Wij hebben jouw nieuwe opdracht al

Zoeken naar nieuwe opdrachten is het minst leuke deel van je werk. Daarom hebben wij dat voor je gedaan. Wij hebben volop werk, voor kortere en langere periodes. Bij Medical Groep kies jij de diensten die bij je passen. Gewoon online. Wij bieden je vrijheid, zekerheid, controle over je dag én een snelle betaling. Precies wat jij zoekt als zzp’er.

  • Binnen 14 dagen betalen we je factuur
  • Altijd verzekerd van leuke opdrachten
  • Regie over je eigen opdrachten

Vacature ZZP'er in de zorg

Wil jij je aanmelden als ZZP'er of heb je vragen? Meld je via het onderstaande formulier aan als freelancer in de zorg en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Naam*
Email*

Telefoonnummer*
Upload je cv
Upload je motivatiebrief

Typ hier je eventuele vraag of opmerking.

Veelgestelde vragen over de 'vacature ZZP'er in de zorg' beantwoord

FAQ vacature ZZP'er in de zorg

Hoe ziet de samenwerking met Medical Groep eruit als zzp'er?

Medical Groep biedt verschillende diensten aan, passende bij jouw beschikbaarheid. Je beschikbaarheid vul jij namelijk in op je profielpagina in ‘Planspider’, ons eigen plansysteem. Jij beslist dus zelf ,op basis van jouw beschikbaarheid, of je deze diensten aanneemt.

Daarnaast kun je ook diensten aannemen uit de ‘grabbelton’. Dit zijn openstaande diensten waarvoor een zorgprofessional gezocht wordt.

Wat voor diensten biedt Medical Groep aan?

Medical Groep biedt momenteel voornamelijk diensten aan in verzorg/verpleeghuizen en in de thuiszorg. We bieden op dit moment geen 24 uurs diensten aan.

Wat ga ik als ZZP'er verdienen bij Medical Groep?

Wat je gaat verdienen is afhankelijk van je ervaring en jouw tarief. Jij bepaald zelf jouw tarief en wij zullen kijken in hoeverre dit tarief bij ons past en zullen eventueel met je in onderhandeling gaan.

Hoeveel moet ik (minimaal) werken als freelancer?

Je mag helemaal zelf bepalen hoeveel jij voor Medical Groep gaat werken als ZZP’er. Maar houdt wel rekening met de gezagsverhouding. Dit betekent dat je moet kunnen aantonen dat je meerdere klanten per jaar hebt. In de praktijk komt dit neer op dat je ongeveer 70% van je werkbare uren bij één opdrachtgever kunt uitvoeren. Het is belangrijk dat je voor de Belastingdienst genoeg bewijs hebt dat je zelfstandig aan het werk bent en niet in loondienst.

Wat voor type contract krijg ik als freelancer?

Je gaat met Medical Groep een overeenkomst aan die is opgesteld op basis van een voorbeeld overeenkomst ‘Zorginstelling’ van de belastingdienst.

Hoe werkt de uitbetaling?

Jij als ZZP’er stuurt ons een factuur waarop jij jouw uren factureert. De uitbetaling kan per 2 weken of per maand, net wat jij prettig vindt!

Chat openen
💬 WhatsAppen met Medical Groep?
Hallo👋🏽
Kunnen we je helpen?