Hallo zorgprofessional, dit is Medical Groep, jouw (nieuwe) werkgever!

De voordelen van werken bij Medical Groep

Bij Medical Groep sta jij voorop. Medical Groep is niet voor niets al 3 jaar op rij uitgeroepen tot beste werkgever in de zorg van Nederland! Jij staat centraal en dat betekent dat:

  • Jij (grotendeels) zelf beslist wanneer jij werkt
  • Jij (grotendeels) zelf beslist welke diensten jij werkt
  • Jij meer verdient dan je collega’s bij andere zorgorganisaties
  • Jij een lagere werkdruk hebt dan andere collega’s in de zorg

Want je werkt om te leven en je leeft niet om te werken, tenminste dat vinden wij. En jullie werk maakt het leven van anderen net even makkelijker. En dat mag best beloond worden!

Jij beslist wanneer je werkt

Bij Medical Groep mag je grotendeels zelf bepalen wanneer jij werkt. Jij geeft zelf jouw beschikbaarheid aan en kiest op basis van jouw beschikbaarheid de diensten die jij wilt werken. Altijd op vrijdag vrij? Geen probleem! Heb jij een vaste dag in de week een hobby, of een andere bezigheid? Geen probleem, die dag kun jij jezelf gewoon vrij plannen. Lekker flexibel!

Jij beslist welke diensten je draait

Niet iedereen houdt van avonddiensten. En niet iedereen is een ochtendmens. Daarom kun je bij Medical Groep zelf (grotendeels) kiezen welke diensten jij draait. Zo kun jij werken bij Medical Groep ideaal combineren met je privé leven en zo krijgen de zorgorganisaties waar jij aan de slag gaat de beste versie van jou! Een win-win situatie.

Je verdient meer dan collega’s bij andere zorgorganisaties

Zoals we al zeiden, jij als zorgprofessional maakt het leven van patiënten net even een stukje mooier en makkelijker. Jij mag gezien worden én beloond worden. Daarom word je bij ons altijd sowieso 1 trede hoger ingedeeld dan bij andere zorgorganisaties. En naast een hoger salaris, krijg je ook nog eens bonuspunten van ons per dienst die jij werkt. Van deze bonuspunten kun je super leuke extra’s shoppen. Nog een stukje extra waardering voor jou!

Lagere werkdruk dan andere collega’s in de zorg

Soms is het even aanpoten in de zorg, dat weten we allemaal. Maar er zijn ook veel randzaken die gewoon extra tijd kosten. Deze randzaken, zoals administratieve werkzaamheden, die hoef jij niet te doen. Dit zorgt ervoor dat jij een lagere werkdruk ervaart dan andere collega’s in de zorg. Jij kunt je gewoon focussen op waar jij goed in bent: het verzorgen en verplegen van patiënten!

Overtuigd van werken bij Medical Groep?

Bekijk hier al onze vacatures:

Hier kun jij gaan werken

Locatie

Medical Groep werkt samen met vooraanstaande zorginstellingen in de thuiszorg en ouderenzorg in het noorden van Nederland, Overijssel, de Noordoostpolder en in Noord-Holland. En steeds meer zorgorganisaties weten Medical Groep te vinden, dat betekent dat het aanbod van werkplekken continue toeneemt. Nog meer keuze voor jou!

Intramurale- & extramurale zorg

Daarnaast heeft Medical Groep zowel intramuraal als extramurale diensten. Houd jij van veel afwisseling en ben jij graag onderweg, dan past een extramurale functie in de zorg beter bij jou. Houd jij juist van meer vastigheid en het werken op één locatie, dan past intramurale zorg beter bij jou.

Thuiszorg, ouderenzorg, VGZ, GGZ & kraamzorg

Medical Groep werkt samen met veel verschillende zorginstellingen, maar voornamelijk in de ouderenzorg. Dit betekent dat jij als verzorgende IG of verpleegkundige aan de slag kunt bij zowel verpleeghuizen als in de thuiszorg.

Soms hebben we ook diensten in de gehandicaptenzorg (VGZ) of in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ), bijvoorbeeld bij een instelling voor verslavingszorg. En tevens is heel af en toe de mogelijkheid om in de kraamzorg aan de slag te gaan.

Je kunt als verzorgende IG en verpleegkundige ook aan het werk in het ziekenhuis. Momenteel werkt Medical Groep nog niet samen met ziekenhuizen.

Past dit helemaal bij jou? Solliciteer dan nu naar een functie bij Medical Groep!

Jouw contract en salaris

Vast contract van 0-32 uur

Bij Medical Groep ben je in principe in dienst, maar wij werken ook samen met ZZP’ers in de zorg. Als jij bij ons in dienst bent, krijg jij een contract van 0 tot 32 uur, net wat bij jou past. Afhankelijk van je ervaring kun je bij Medical Groep ook direct een contract voor onbepaalde tijd krijgen.

Hoger salaris

Waardering is belangrijk en zoals we al zeiden, je werkt om te leven. Daarom bieden wij je een hoger salaris dan bij andere zorgorganisaties. Je wordt bij Medical Groep altijd minimaal 1 trede hoger ingedeeld dan bij een andere zorgorganisatie.

Spreekt jou dit wel aan? Bekijk hier de actuele vacatures en solliciteer direct:

Missie & visie

Missie

Medical Groep bestaat om zorgprofessionals te ontzorgen zodat zij zich kunnen focussen op waar het echt om gaat: zorg verlenen.

Visie

We willen een wereld creëren waarin werkgeluk voorop staat. Wij zorgen samen met de zorginstelling en onze andere partners dat onze zorgprofessionals hun werk zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren.

Deskundigheid

Jezelf blijven ontwikkelen; daar staan wij voor! Wij vinden dat jij als zorgprofessional de mogelijkheid moet hebben om jezelf constant te blijven ontwikkelen. Dit draagt namelijk bij aan een fijne werkbeleving. 

Innovatie

We zijn constant aan het innoveren om jou als zorgprofessional te ondersteunen en je werk zo makkelijk mogelijk te maken.

Vrijheid

Wij vinden dat jij als zorgprofessional de vrijheid moet hebben om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Hierdoor verbetert je werkbeleving en ervaar je een lagere werkdruk waardoor de cliënt de allerbeste zorg ontvangt.

Aandacht

Door jou als zorgprofessional persoonlijke aandacht te geven, staan we dicht bij je en laten we zien dat je waardevol voor ons bent.

Verbinden

Wij geloven dat je door verbinding meer mogelijk kan maken. Als je de handen inéén slaat bereik je meer.

Chat openen
💬 WhatsAppen met Medical Groep?
Hallo👋🏽
Kunnen we je helpen?